Hotell i Jakobstad - Hitta, jämför och boka hotell i Jakobstad!

Jakobstad som finns i Österbotten i Finland är en liten mysig stad med ungefär 19 000 invånare. Behovet av hotell är ändå stort i Jakobstad tack vare de många tillställningarna i staden speciellt om somrarna. I Jakobstad finns också många företag, vilket ökar behovet av övernattning för businessmän. Det finns inte så många hotell i Jakobstad eftersom staden är så liten, men om man reser till Jakobstad så finns det ändå några hotell att välja mellan. Boende i Jakobstad finns i olika prisklasser och på olika lägen. Hotell i Finland.

Hotell Epoque i Jakobstad

Hotell Epoque i Jakobstad

Hotell Epoque är det finaste hotellet i Jakobstad med fyra stjärnor som har en lyxig interiör i och med att hotellet är byggt i ett gammalt tullhus och är snyggt inrett i modern stil. Hotell Epoque passar både för businessmannen med klass och för det förälskade paret på en lyxig weekend.

Bra 7,5/10

Talade språk: , ,
Trådlöst internet:
Stadshotellet i Jakobstad

Stadshotellet i Jakobstad

Stadshotellet i Jakobstad är det äldsta i staden. Stadshotellet finns mitt i centrum och är smakfullt inrett i klassisk modern stil. Hotellet har också en populär nattklubb och bar, och i samma byggnad finns också restaurangerna O’Lerarys, Ludvig och restaurang Per Brahe.

Bra 7,5/10

Talade språk: , ,
Trådlöst internet:
Jugend Home Hotell i Jakobstad

Jugend Home Hotell i Jakobstad

Jugend Home Hotell är ett trevligt budgethotell i centrum av staden. Jugend hotellet är inrett i klassisk stil med en hemlik atomsfär. I Jugend finns också en restaurang och hotellet har två sviter inredda i gammaldags stil.

Hotell Vega i Jakobstad

Hotell Vega i Jakobstad

Hotell Vega är ett lågprishotell som finns på ett lugnt område i Jakobstad. Hotell Vega är inrett i en klassisk finsk stil och rymmer också en restaurang som har en finländsk middagsmeny måndag till torsdag.

Välj hotell i en annan stad:

Jakobs dagar – Jeppisdaga

Jakobs dagar – Jeppisdaga

Jakobs dagar är stadsfesten som aktiverar hela Jakobstad och alla människor från trakten. Jakobs dagar drar in människorna till staden från sommarstugorna mitt i varmaste sommaren.

Läs mer!

Restauranger i Jakobstad

Restauranger i Jakobstad

Jakobstad är en rätt så liten stad men som ändå har förvånansvärt många restauranger om man bara kikar lite extra kring hörnen. Restaurangerna i Jakobstad varierar i smak och prisklass, men det finns ändå något för alla smaklökar.

Läs mer!

Finlands bästa hamburgare på Fäboda i Jakobstad?

Finlands bästa hamburgare på Fäboda i Jakobstad?

Har Jakobstad Finlands bästa hamburgare? Det har varit en aktuell fråga under sensommaren när en av stadens trevligare restauranger förlängde sin verksamhet en månad längre och utmanade sig själva att göra finlands bästa hamburgare, och bjöd in stora matvänner för att testa om påståendet höll stånd.

Läs mer!

Boka hotell i Jakobstad

Här hittar du lediga hotell i Jakobstad. I Jakobstad finns åtminstone 4 st hotell, som du enkelt bokar genom våra partners Booking.com, Hotels.com, Trivago, mm. På den här sidan kan du också få information om saker att göra i Jakobstad, restauranger i Jakobstad, sevärdheter, shopping, museum och mycket mer som du kan tänkas vara intreserad av när du reser till staden.

Billiga hotell i Jakobstad

Det finns både dyra och billiga hotell i Jakobstad. Vill du hitta endast billiga hotell i Jakobstad så använder du sökrutan uppe på sidan. Där väljer du först datum för din vistelse (ifall du vet när du skall besöka staden), sedan klickar du på sök. När du sedan får resultatet kan du välja att sortera listan enligt pris, och då kommer de billigaste hotellen i Jakobstad först.