Ingen kedja - Hotell Finland

Levi Hotel Spa

Levi Hotel Spa

Detta hotell ligger bara 5 minuters gångväg från Levi fjälls skidbackar och erbjuder fritt tillträde till poolerna, basturna och gymmet på Spa Water World. Här finns en restaurang i timmerstugsstil, en bowlinghall med 8 banor och livemusik alla kvällar. Spa Hotel Levitunturi har smakfullt inredda rum med platt-TV, te- och kaffekokare samt moderna badrum. Alla […]

Hotell Epoque i Jakobstad

Hotell Epoque i Jakobstad

Hotell Epoque är det finaste hotellet i Jakobstad med fyra stjärnor som har en lyxig interiör i och med att hotellet är byggt i ett gammalt tullhus och är snyggt inrett i modern stil. Hotell Epoque passar både för businessmannen med klass och för det förälskade paret på en lyxig weekend.

Jugend Home Hotell i Jakobstad

Jugend Home Hotell i Jakobstad

Jugend Home Hotell är ett trevligt budgethotell i centrum av staden. Jugend hotellet är inrett i klassisk stil med en hemlik atomsfär. I Jugend finns också en restaurang och hotellet har två sviter inredda i gammaldags stil.

Hotell Vega i Jakobstad

Hotell Vega i Jakobstad

Hotell Vega är ett lågprishotell som finns på ett lugnt område i Jakobstad. Hotell Vega är inrett i en klassisk finsk stil och rymmer också en restaurang som har en finländsk middagsmeny måndag till torsdag.

Spa Hotel Rantasipi Tropiclandia i Vasa

Spa Hotel Rantasipi Tropiclandia i Vasa

Spa Hotel Rantasipi Tropiclandia är ett hotell på ön Vasklot i Vasa med eget äventyrsbad och nöjesparken Wasalandia endast 200 meter bort. På Tropiclandia kan du njuta av massage och skönhetsbehandlingar och i restaurangen serveras varierande mat.

Westbay Inn Apartment i Vasa

Westbay Inn Apartment i Vasa

Detta hotell i Vasa ligger en 5 minuters bilresa från Strömsös strand och Kvarkens skärgård, Westbay Inn Apartment ligger även nära flera skidspår. Det är 10 minuter med bil in till centrum från hotellet.

Hotell Astor i Vasa

Hotell Astor i Vasa

Hotell Astor är ett elegant hotell som ligger mittemot Vasas tågstation. Klassiska rum, frukostbuffe och avkopplande bar och bibliotek är några av sakerna som detta hotell i Vasa erbjuder.

Hotel Tekla i Vasa

Hotel Tekla i Vasa

Hotell Tekla är ett Hotell i Vasa som har eget gym, en gratis kvällsbastu och live-underhållning. Hotell Tekla ligger på Brändö, 5 km från centrum och 10 km från flykplatsen.