Westbay Inn Apartment i Vasa

Westbay Inn Apartment i Vasa

Westbay Inn Apartment i Vasa

Lägenhetshotellet Westbay Inn Apartment finns en tiominuters bilresa bort från Vasa centrum, nöjesparken Wasalandia och vattenparken Tropiclandia. På hotellet finns grillplats, bastu och biljardbord. Hotellet erbjuder gratis wi-fi och bilparkering. I de moderna köken på Westbay Inn Apartment finns spis, mikrovågsugn och tvättmaskin. I vardagsrummet finns biljardbord, darttavla och kabel TV. På begäran kan man få frukosten serverad i den egna lägenheten.

Hotellet ligger inte mer än 1,5 km från en matbutik och en pizzeria. Fem minuter bort från Westbay Inn hittas Strömsö strand och Kvarkens skärgård, som finns på UNESCO:s världsarvslista. I närheten av hotellet finns flera spår för längdskidåkning.

Se fler hotell i staden .
 • Välj datum för din vistelse på Westbay Inn Apartment i Vasa
 • Boka hotellet

  Incheckning

  Utcheckning

 • Hotellet på kartan:
 • Har du erfarenheter av hotellet? Kommentera gärna!
 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Viktig information om Westbay Inn Apartment i Vasa:

I hotellet kan du få betjäning på dessa språk: , ,

Hitta till hotellet och checka in:

Hotellets adress:
Västervikintie 271, 65280 Vasa
Checka in kl:
15.00
Checka ut kl:
12:00

Information om extrasängar och husdjur på hotellet:

Barn och extrasängar:
Barn och extrasängar Gratis! Ett barn under 4 år bor gratis vid användning av befintliga sängar. Ett barn under 2 år debiteras EUR 20 per natt, per person i en babysäng. Ett äldre barn eller en vuxen debiteras EUR 20 per natt, per person i en extrasäng. Max. antal extrasängar/babysängar i ett rum är 1. Extrasängar och babysängar fås endast på begäran och måste bekräftas av hotellet. Tillägg räknas inte in i totalsumman och betalas separat under din vistelse.
Husdjur:
Husdjur accepteras inte.

Välj stad att boka hotell i