CheapSleep Hostel Helsinki

CheapSleep Hostel Helsinki

CheapSleep Hostel Helsinki

Detta fina vandrarhem ligger i stadsdelen Vallgård i Helsingfors, 3 km från stadens centralstation. På CheapSleep Hostel Helsinki finns gratis WiFi, ett gemensamt kök och ett snabbköp.

Rummen på CheapSleep Hostel Helsinki har antingen eget eller så får man nöja sig med delat badrum. Vissa av rummen har även skrivbord och sitthörna. Sängkläder och gratis skåp hittar du på CheapSleep Hostel Helsinki.

Vandrarhemmets stora härliga kök är fullt utrustat och har en matplats. På vandrarhemmet finns också varuautomater med drycker och snacks. På morgonen får du en frukost bestående av smörgås, frukt och varm dryck.

I den mysiga lobbyn finns en informationsskärm med avgångstider för bussar och spårvagnar. Närmaste busshållplats hittar du 100 meter bort, och en bussresa till centrala Helsingfors tar bara 8 minuter från CheapSleep.

Mindre än 10 minuters gångväg från vandrarhemmet hittar du parken Dallape och den allmänna simhallen Mäkelänrinne. Den vackra bohemiska stadsdelen Berghäll hittar du 1 km bort.

Se fler hotell i staden .
 • Välj datum för din vistelse på CheapSleep Hostel Helsinki
 • Boka hotellet

  Incheckning

  Utcheckning

 • Hotellet på kartan:
 • Har du erfarenheter av hotellet? Kommentera gärna!
 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Viktig information om CheapSleep Hostel Helsinki:

I hotellet kan du få betjäning på dessa språk: ,

Hitta till hotellet och checka in:

Hotellets adress:
Sturenkatu 27, Keskinen Suurpiiri, 00510 Helsingfors
Checka in kl:
14
Checka ut kl:
11

Information om extrasängar och husdjur på hotellet:

Barn och extrasängar:
Barn över 12 år är välkomna. Ett barn eller en vuxen debiteras EUR 20 per natt, per person i en extrasäng. Max. antal extrasängar i ett rum är 1. Extrasängar och babysängar fås endast på begäran och måste bekräftas av hotellet. Tillägg räknas inte in i totalsumman och betalas separat under din vistelse.
Husdjur:
Husdjur accepteras inte.

Välj stad att boka hotell i