Hotel Klaus K

Hotel Klaus K

Hotel Klaus K ligger endast 400 meter från shoppingstråket Esplanadparken. På hotellet finns en populär nattklubb och fri tillgång till ett gym. Rummen är utrustade med gratis Wi-Fi, LCD-TV och lyxiga sängar.

Rummen på hotellet är ljudisolerade och är inredda efter den finska, episka dikten Kalevala. Vissa rum har ett badkar och utsikt över Helsingfors livliga centrum.

På hotellet finns en restaurang, Ilmatar, som serverar finska specialiteter såsom rökt lax. En annan restaurang som finns på hotellet är Toscanini. De serverar italienska rätter och viner från Toscana. Frukosten inkluderar ekologiska alternativ.

Spårvagnarna 3B,6 och 9 stannar utanför Hotel Klaus K, och med dem kan du ta dig till olika sevärdheter som finns i Helsingfors, till exempel Finlands nationalmuseum och Helsingfors domkyrka. På hotellet finns det 137 rum.

Se fler hotell i staden .
 • Välj datum för din vistelse på Hotel Klaus K
 • Boka hotellet

  Incheckning

  Utcheckning

 • Hotellet på kartan:
 • Har du erfarenheter av hotellet? Kommentera gärna!
 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Viktig information om Hotel Klaus K:

I hotellet kan du få betjäning på dessa språk: ,

Hitta till hotellet och checka in:

Hotellets adress:
Bulevardi 2-4, Eteläinen Suurpiiri, 00120 Helsingfors
Checka in kl:
15
Checka ut kl:
12

Information om extrasängar och husdjur på hotellet:

Barn och extrasängar:
Barn och extrasängar Barn är välkomna. Gratis! Alla barn under 12 år bor gratis vid användning av befintliga sängar. Gratis! Alla barn under 2 år bor gratis i babysängar. Alla äldre barn eller vuxna debiteras EUR 50 per natt, per person i extra sängar. Max. antal extrasängar/babysängar i ett rum är 1. Extrasängar och babysängar fås endast på begäran och måste bekräftas av hotellet. Tillägg räknas inte in i totalsumman och betalas separat under din vistelse.
Husdjur:
Husdjur accepteras inte.

Välj stad att boka hotell i