Solo Sokos Hotel Torni

Solo Sokos Hotel Torni

Solo Sokos Hotel Torni är ett hotell som byggdes på 1920-talet och det ligger mindre än 5-minuterspromenad från Helsingfors centralstation och shoppinggatorna runt Esplanadparken. På hotellet har man tillgång till gratis Wi-Fi, en populär frukostbuffé och takbar med panoramautsikt över staden.

Rummen på hotellet är moderna, ljudisolerade och inredda i 3 olika stilar – jugend, art déco och funktionalism. Alla rum har LCD-TV med kabelkanaler och eget badrum med dusch. Vissa rum har sittgrupp.

På hotellet finns en restaurang, Torni, som har en säsongbetonad meny med traditionella finska rätter inspirerade av moderna, internationella smaker. Under sommaren erbjuder hotellets irländska pub live-musik och underhållning på terrassen. Eleganta Ateljee Bar på fjortonde våningen har regelbundna konstutställningar med unga, finländska konstnärer. På hotellet finns det 152 rum.

Se fler hotell i staden .
 • Välj datum för din vistelse på Solo Sokos Hotel Torni
 • Boka hotellet

  Incheckning

  Utcheckning

 • Hotellet på kartan:
 • Har du erfarenheter av hotellet? Kommentera gärna!
 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Viktig information om Solo Sokos Hotel Torni:

I hotellet kan du få betjäning på dessa språk: , ,

Hitta till hotellet och checka in:

Hotellets adress:
Yrjönkatu 26, Eteläinen Suurpiiri, 00100 Helsingfors
Checka in kl:
15
Checka ut kl:
12

Information om extrasängar och husdjur på hotellet:

Barn och extrasängar:
Barn och extrasängar Barn är välkomna. Ett barn eller en vuxen debiteras EUR 20 per natt, per person i en extrasäng. Det finns ingen möjlighet att få babysängar på rummen. Max. antal extrasängar i ett rum är 1. Extrasängar och babysängar fås endast på begäran och måste bekräftas av hotellet. Tillägg räknas inte in i totalsumman och betalas separat under din vistelse.
Husdjur:
Husdjur accepteras vid förfrågan. Avgifter kan tillkomma.

Välj stad att boka hotell i