Stadshotellet i Jakobstad

Stadshotellet i Jakobstad

Stadshotellet i Jakobstad

Stadshotellet i Jakobstad är det äldsta hotellet i staden med gamla anor från 1899 och en hemtrevlig inredning. Hotellet är faktiskt det äldsta stadshotellet  i hela Finland som fortfarande finns kvar. Hotellet är beläget i det pittoreska huset från 1804 där bland annat Johan Ludvig Runeberg (finlands nationalskald) tillbringat sin barndom. Stadshotellet i Jakobstad har ändå moderna faciliteter och personlig service. Hotellet ligger i hjärtat av staden på gågatan.

Hotellrum på stadshotellet i Jakobstad

Hotellrummen på Stadshotellet är smakfullt och personligt inredda. På Stadshotellet kan du välja mellan standardrum, svit eller budgetrum. Rummen har TV, telefon, badrum med dusch och gratis internetuppkoppling. Alla rum, förutom budgetrummen, har minibar och betal TV-kanaler. Alla rum har tillgång till bastuavdelningar, morgonmål och en gratis kvällstidning samt te-och kaffebuffé.

Restauranger nära Stadshotellet i Jakobstad

Eftersom Stadshotellet i Jakobstad befinner sig i centrum av staden så finns det mycket att se och göra precis intill hotellet. I samma byggnad finns stadshotellet egen restaurang, Per Brahe som är öppen för större grupper vid förhandsbokning. Om du är sugen på amerikanska hamburgare hittar du O’learys också i samma byggnad, där du kan titta på sport på stora TV-skärmar medan du äter. Sommartid håller Stadshotellet även öppen restaurang Pavis, som är en segelpaviljong intill havet där det serveras allt från lunchbuffé till utsökta á la carte-rätter som skaldjursrätter och maffiga biffar. Till Pavis kan man ta sig till fots från centrum för att få en uppfriskande promenad i Gamla Hamn-parken.

Pub och nattklubb på Stadshotellet i Jakobstad

I samma byggnad som Jakobstads stadshotell finns stadens berömda nattklubb, Melody, som är populärt tillhåll för stadens unga på veckosluten. Om man istället vill sitta och samtala med vänner finns pub Moody och bistrot och vinbaren Ludvig också under samma tak. På Ludvig serveras också à la carte-rätter.

På stadshotellet i Jakobstad hittar du helt enkelt ett modernt inrett hotell med gamla anor, där det alltid finns mycket att göra och är ett bra val för den som letar hotell i Jakobstad.

Se fler hotell i staden .
 • Välj datum för din vistelse på Stadshotellet i Jakobstad
 • Boka hotellet

  Incheckning

  Utcheckning

 • Hotellet på kartan:
 • Har du erfarenheter av hotellet? Kommentera gärna!
 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Viktig information om Stadshotellet i Jakobstad:

I hotellet kan du få betjäning på dessa språk: , ,

Hitta till hotellet och checka in:

Hotellets adress:
Kanavapuistikko 13, 68600 Pietarsaari
Checka in kl:
14:00
Checka ut kl:
12:00

Information om extrasängar och husdjur på hotellet:

Barn och extrasängar:
Gratis! Ett barn under 2 år bor gratis i en babysäng. Ett äldre barn eller en vuxen debiteras EUR 20 per natt, per person i en extrasäng. Max. antal extrasängar/babysängar i ett rum är 1. Extrasängar och babysängar fås endast på begäran och måste bekräftas av hotellet. Tillägg räknas inte in i totalsumman och betalas separat under din vistelse
Husdjur:
Husdjur accepteras vid förfrågan. Avgifter kan tillkomma

Välj stad att boka hotell i